siebers

Sverigekupen

Kategori: Allmänt

Nu är det riktigt skönt att vara hemma igen. Tvätten sorterad och snart blir det dusch och sedan sängen. Resan gick bra igår. Roligast händelsen: Laago ringer och berättar att Hallby har fått bensin stop haha:). I övrigt hände inte mycket. Lite sova kombinerat med att titta på GPSen och kolla på vägen. Det är ingen jätte rolig väg mellan Åsarna och Huskvarna.
Till vesentligheterna nämligen tävlingarna. I lördags var det sprint och det är inte min starka gren. Det visade sig att det inte var det den här gången häller. Jag kom förvisso inte sist men det var inte jätte långt ifårn...
I söndags var det desto roligare. 15 km fristil på en av mina favoritbanor. Jag älskar Åsarnas banor. Branta backar kurvigt och svåra nerförsbackar. Det var bäddat för att det skulle gå bra och det gjorde det med. Jag öppnade hårt men inte ursinnigt för att få bra tidsrapporter. Pappa stod och mumlade på 3 ställen på banan och det var inte lätt att höra vad han sa. Det var nära att jag roppade "va sa du?" när jag passerade en gång. Men desto längre in i loppet jag kom desto högre skrek han så det var bra. Jag slutade på 67 plats vilket kanske inte låter så bra men om man ser på motståndet så var det bra.

Träningsläger och tävlingspremiär.

Kategori: Allmänt

Nu har jag inte bloggat på länge men tänkte jag skulle börja igen.
Just nu sitter jag i Idre och är på träningsläger. Det är riktigt trevligt här uppe. Förutom all träning blir det även en hel del filmtittande, pratande och skämtande.
Jag har även gjort min tävlingspremiär. I lördags var det 10 km fri stil. Jag är nöjd med mitt lopp, kände att jag fick till ett bra flyt och det gick jämt. I söndags var det klassiskt och det gick inte alls lika bra. Kroppen kändes seg och loppet gick riktigt tungt. Kul däremot att min Team kompis Marcus Johansson vann loppet på mycket imponerande sätt. Även Emil Ekman körde riktigt starkt.
Nu tar vi nya tag för i morgon så bär det av till tävlingar uppe i Åsarna. Det är skandinavisk cup så det kommer vara starkt motstånd. På lördag är det klassisk sprint och på söndag 15 km fri stil.