siebers

O-ringen:):):):):)

Kategori: Allmänt

Nu är det äntligen dags :) efter en nästan helt sömnlös natt så är allt nu framplockat och klart för avfärd mot Örebro! Jag har en fin känsla i magen att detta kommer bli en GRYMT bra vecka :D. Jag ska springa challenge 10 km, det är 1 mil varje dag. det ska bli en rolig kamp mot min husvagnskamrat Emil och sen även mot Laago. Tyvärr så har Adam ont i ett knä annars hade han också tävlat mot oss men han valde att byta klass till 5 km (lite klent tycker ja xD) Kommer inte ha tillgång till någon dator så kommer inte kunna skriva på en vecka nu men när jag kommer hem så kommer det uppdateras med skvaller, händelser och  massa annat :) ha det bra nu hej hopp!


Nu är det äntligen dags :) efter en nästan helt sömnlös natt så är allt nu framplockat och klart för avfärd mot Örebro! Jag har en fin känsla i magen att detta kommer bli en GRYMT bra vecka :D. Kommer inte ha tillgång till någon dator så kommer inte kunna skriva på en vecka nu men när jag kommer hem så kommer det uppdateras med skvaller, händelser och  massa annat :) ha det bra nu hej hopp!

Fin eftermidda kväll natt:)

Kategori: Allmänt

Efter en lite halv seg förmiddag där jag egentligen inte gjort någonting mer en ätit frukost, kollat på film och fyllt i träningsdagbok så börjar det nu hetta till. Om ca 1 timma kommer Micke och Robin och hämtar mig då ska vi åka till Team Sportia och kolla lite eventuellt köpa rullskid och löpartights:) sen bär det av till A6 för en tripp till systemet och sen direkt vidare till racket centrum för lite tennis. När vi är klara med tennis är tanken att vi ska grilla, mycket gott :D. Imon bitti så bär det ju av till O-ringen med så måste packa för en veckas campingsemester, detta har ja tänkt att göra inatt:). Alien visas ikväll och den har ja planerat att se. 
Nu bär det av in i duschen tjingelling! 

chill kväll ikväll:):):)

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det att sitta hemma o kolla på en bra film har inte bestämt mig vilken men det fínns en hel del att välja på så nån ska ja nog kunna hitta:)
ska passa på att säga grattis till brossan me som klarade uppkörningen ida :D:D är faktiskt riktigt stolt över han.
Nu blir det att kolla i kylskåpet om det finns nåt gott att äta!

Första inlägget

Kategori: Allmänt

Nu har ja precis skapat denna bloggen och jag hoppas att den ska bli intressant att läsa :)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt