siebers

Nu är det klart

Kategori: Allmänt

Nu har jag flyttat och ställt upp det mesta. Gick faktiskt bra mycket smidigare en förväntat. Det bästa av allt är att vi har diskmaskin så vi slipper stå och diska förhand. Riktigt skönt!
Imon åker jag upp med IKHP till Tosrby för att besöka tunneln och åka skidor.

Flytt!!!!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag ett härligt samtal ifrån Robin Fahlén där han säger att han ska hämta nycklar till lägenheten i morgon:). Sedan säger han att vi kan flytta på onsdag. Hur skönt som helst. Så nu blir det att börja förbereda packning vad som ska med och vad som inte ska med. Spänningen stiger olidligt nu!!!

händelderik helg

Kategori: Allmänt

Som vanligt i min skidsatsning så blir det en hel del träning på helgerna och denna helgen blev inget undantag. Igår hade vi en träningsdag med min klubb IK Hakarpspojkarna. Riktigt bra träning. Först ett löppass. Sprang med Emil och han lyckades att hänga med mycket imponarande i tanke på hur lite han tränat sista tiden. Vi sprang skidlöparmilen + slalombacken 1 gång. På efter middagen blev det ett stakpass.

Idag åkte jag med mamma, pappa och lillebror till Tenhult för ett familjemästerskap i orientering. Vi sprang öppen 5 som är en direktklass. Banan var 3,6 km och efter ett gämt och stabilt lopp utan några större missar kunde jag gå vinnande ur kampen, strax förljd av Erik som bara var 1 minut efter.

Nu sitter jag och följer Arsenal mot Manchester City. Arsenal leder med 1-0 efter mål av Nasri. Arsenal har 1 man mer på plan efter tidig utvisning. Men allt kan hända i idrott så jag hoppas Arsenal håller. Come On ARSENAL!!!!

Lite allt möjligt

Kategori: Allmänt

Efter ett tungt läger i helgen börjar kroppan förhoppningsvis komma tillbaka. Lägret var verkligen tungt med både mycket träning och dålig form. Kände mig krasslig förra veckan men valde att åka ändå. Rullskid DM gick inte alls bra. Hade inga förväntningar på det heller men ja vill ju att kroppen ska kännas bra. Lägret var riktigt kul iallafall så det var klart värt att åka dit.

Igår var jag och Robin på A6 för att kolla på köksbord, vi hittade ingen ting. Det blev ett besök på McDonalds istället :). Om allt går som det ska så kan vi flytta in redan i helgen. Men vi måste ha en hel del tur med, men det hoppas vi på!:) Jag övade på att laga mat idag med och det gick felfritt!

Nu väntar Champions League Arsenal mot Cjaktar Donetsk. Come On ARSENAL!!!!!!!

Ett lyckat träningsläger

Kategori: Allmänt

I helgen anårdnade Ski Team Syd ett öppet träningsläger där vi skulle vara arrangörer. Det var ungefär 15 personer som var med och deltog.
Vi körde 3 pass där alla var med och sen ett rullskid intervall pass som var frivilligt.
Allt funkade perfekt. Tidschemat höll och maten räckte, vädret var strålande. Riktigt kul och väldigt lärorikt var det med. Ett stort tack till alla medvärkande till att helgen blev så lyckad. både arrangörer och deltagare. Bilder finns på www.skiteamsyd.se

Lägenhet :):)

Kategori: Allmänt

Nu är det klart! Frejagatan 2 i Huskvarna blir mitt nya hem från någon gång i början på november. Ska dela lägenhet tillsammans med Robin och det kommer bli sjukt kul :).