siebers

En trevlig hleg i Trollhättan

Kategori: Allmänt

Helgen blev riktigt bra i Trollhättan. Bra stämning alla på gott humör och mycket folk. Det är en bra sumering av helgen. Aliansloppet gick riktigt bra också så det kändes väldigt skönt att göra ett bra lopp. Jag blev 4a i juniorklassen 5 sek från bronset. Lite surt kan tyckas mendet gjorde inte så jätte mycket. Huvesaken var att loppet kändes bra. Banketten var väldigt bra me. God mat, bra prisutdelning. Vacchi visade sig från sin bästa sida när han drog några roliga skämt:). Idag blev det 2 träningspass. Först löpning distans. Jag sprang i 1.25 och jag kände inget i knät. Grymt skönt! På eftermiddagen blev det skate. Lite mer lekpass. Riktigt, riktigt kul pass. mycket teknik blev det med balans och kordination.

Aliansloppet

Kategori: Allmänt

I morgen bär det av till Trollhättan (tror jag) för ett nytt spännande läger med Ski Team Syd:). Det ska bli grymt kul och jag hoppas vädret är med oss. På lördag är det Alinsloppet som även är SM i rullskidor och Vasalopps seedning. Mycket folk att vänta förhoppningsvis. Läste att Vasaloppsvinnaren Jörgen Brink ska vara med. Ska bli riktigt kul att följa avslutningen i seniorernas lopp efter min egen målgång. Lördag kväll väntar någon slags after race med middag och musik om jag fattat rätt. Ska bli kul att se vilka man kan stöta på där:).

Rullskid SM kör vi juniorer 26 km väldigt flack bana. Gynnar inte riktigt mig kanske. Jag vill ha mer backar där jag kan diagonala. Men jag ska kämpa på ändå så får vi se hur långt det räcker. Gör jag mitt bästa och lite till så blir det bra. Bara jag kommer i mål och känner att jag är nöjd:).

Ny arbetsuppgift

Kategori: Allmänt

Idag kl 07.03 ungefär så kom min produktionschef och sa att jag pronto va tvungen att gå ner och köra CNC maskin. Där blev jag stående hela dagen sen:). Det var rätt intresant. Jag fick lära mig lite mer över hur den fungerade och vad den hade för funktioner. Men det är samtidigt skönt att jag inte står där hela tiden. :)

Kräftskiva:):):)

Kategori: Allmänt

Nu bär det snart av till Eriksgatan för kräftskiva:):) Det kommer bli jätte kul och jätte gott!

Blodomloppet

Kategori: Allmänt

Blodomloppet gick sjukt bra! 35.17 ungefär på 9660 meter är jag jätte nöjd med. Ännu bättre var det att jag inte ficj ont i knät eller något annat problem. Loppet gick kanske inte jätte jämt då jag inte orkade helt på slutet. Men kändes inte så farligt ändå. Har bara sprungit 45 min på 2 veckor så med tanke på det hade det inte kunnat gå bättre!

Helt incine...

Kategori: Allmänt

Innan idag visste jag inte vad svimfärdig va för någon ting. Men när jag var ute och stakade på träningen så tänkte jag att jag skulle satsa allt upp för en backe. När jag kom upp stod jag och skakade och var helt borta i huvudet. Dikeskanten var riktigt nära. Helt incine!!!!

Läger i Marstrand

Kategori: Allmänt

Lägret i Marstrand belv riktigt bra! vi hade flyt med allt förrutom färjan. Vi lyckades komma precis efter den gått flera gånger. Vädret hade inte kunnat vara bättre. Sol och runt 25 grader går aldrig klaga på.

Ale loppet som vi åkte gick inte alls bra men det kändes bra. Mitt ena hjul va tydligen lite trasaigt och rullade väldigt långsamt. Efter ungefär halva loppet så gick det helt sönder. Jag skulle sprinta ifrån några som rullade ikapp mig utför. Det gick bra tills det small till inte bokstavligen men på något sätt så lossnade hela gummit från kullagret och allting. Inte alls kul men arg som ett åskmoln åkte jag i mål. Bara glömma och komma tillbaka.

På söndagen så paddlade vi kajak på förmiddagan. Riktigt härligt. Kul att göra något annat en bara åka rullskidor och springa. Bra träning är det med. På eftermiddagen blev det ett 30 min löppass med styrkeövningar. Kände inget i knät:) rikgtigt gött och nu hoppas jag slippa mer problem med det.

Läger:):):):)

Kategori: Allmänt

Efter en trevlig kväll med mat på piren så har jag packat väskorna och gjort mig redo. Imorgon kl 14.30 så kommer Emil och hämtar mig så åker vi på läger i Marstrand med Ski Team Syd:). Ska bli grymt kul! På lördag ska vi köra Aleloppet 15 km klassiskt rullskidor. Hoppas ha en bra dagsform och åka riktigt bra. För övrigt ska vi ha grymt rolig helg!:)

Go träning!

Kategori: Allmänt

Rullskidträningen ida gick grymt bra:). Kändes verkligen kanon när jag körde. Det gick lixom inte att hålla igen. Trodde det skulle kännas lite tungt idag efter sjukdomar och gymet igår men ICKE:). Körde klassiskt 90 min väldigt mycke uppför men även stakimpulser. Stakningen kändes nog bäst. Kände att jag fick till en väldigt bra teknik som jag inte känt innan. Det kan nog bli riktigt bra på lördag ändå. Men ska inte säga förmycke på förhand.

Lägenhet!!!!!!!!!!!:)

Kategori: Allmänt

Idag fick jag nästan en chock. Jag kommer hem från gymet och äter lite mat. Sedan ser jag att det ligger ett brev till mig ute i hallen. Brevet är från vätterhem där det står att jag och Robin har blivit erbjudna en lägenhet:). Ttvärr inte riktigt där vi vill bo men fkan inte klaga ändå. Nu har vi fram till torsdag att bestämma om vi ska anmäla oss om eventuell inflytt lr om vi ska vänta på ett annat erbjudande. Vi får se vad framtiden spår åt oss!

community shield

Kategori: Allmänt




Resultat i community shild som spelades mellan 1an och 2an förra säsongen blev 3-1 till Manchester United! En sevärd match där United tillslut blev rättvis segrare. Ska bli intresant att följa Premier League som startar nästa vecka. Hoppas dock att Arsenal tar hem det :)

Fin Lördag :)

Kategori: Allmänt

Efter en fin start första arbersveckan så är det väldigt skönt med helg:). Först var jag ute och gick en promenad! vilket händer väldigt sällan. Sedan har jag varit med Ramström. Vi var och åt på Chilli Thai. Sen var vi på Meida Markt där jag köpte en dator. Det blev en väldigt vacker Sony :D.


Sony Vaio VPC-EB2E1E

Efter det åkte vi och hyrde Snabba Cash. Jag tycker den är helt okej faktiskt! Väldigt bra för att vara en svensk film. Vi passade även på att titta på Van Wilder. Grymt bra komedi. Gillar man American Pie så gillar man även denna :). Detta var min dag idag. Hoppas ja vaknar imon och känner mig mycket piggare från min förkylning så jag kan börja träna igan :)

 

Gymmet!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen kan jag träna utan några besvär. Kändes riktigt bra ida på gymmet. Lite rostig i musklerna efter nästan 1 veckas förkylning min nu ska det nog bli bättre. Var på gymmet med Robin och vi körde igenom nästan hela krappen. Riktigt bra styrke pass! Måste ju börja komma iform nu till aleloppet och alliansloppet som går om 1,5 respektive 3,5 vecka. Är en bra bit ifrån absoluta toppformen men som tur är så är det långt kvar till skidsäsongen börjar.


GRATTIS mamma och pappa

Kategori: Allmänt

Grattis mamma och pappa som idag firar silverbröllop:). Bjöds på god mat och en jätte gos efterrätt. Nu är det bara 25 år kvar till guldbröllop!:)

Se hela bilden

Back to Basic

Kategori: Allmänt

Idag började jobbet igen. 4 sköna semester veckor över och nu är det 48 veckor kvar till nästa semester. Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge har jag hört:).

Efter jobbet idag bar det av till stan med Robin och Micke. Det blev en tripp till mediamarkt för att kolla på dator och TV. Jag köpte inget men hittade en hel del sjyssta prylar ändå. Kan bli något till framtiden kanske.

Sen bar det av till Majjan för att hämta pizza. ÄLSKA Majjans pizzor. Så sjukt goda, lätt bästa pizzerian i Huskvarna och Jönköping. Sen blev det några OC avsnitt. Första gången jag kollade på det. Helt okej faktiskt (det lilla jag kollade) satt mest och myste med Erik xD

O-ringen

Kategori: Allmänt

O-ringen blandade och gav när det gällde det mesta. Inte minst vädret, regn mera regn sen sol mera sol och till slut massa regn. 60 mm på torsdagen slår väl det mesta. Aja strunt i vädret det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder som Laago sa på vägen hem :).

Tävlingen gick inte riktigt som ja hoppats på. Missade 5 minuter redan på den första kontrollen på den första e-tappen. Ingen vidare start men tog mig samman och sprang bättre och bättre under loppet.

Andra e-tappen var en masstart där jag hängde med tätklunen vilket inte var en bra idé för på andra kontrollen missade vi 8 minuter. Slarvigt av mig själv som inte hängde med på kartan.

På den tredje e-tappen blev det värre. Jag och Emil beslöt oss för att springa tillsammans och vi gjorde det riktigt bra tills jag fick ont i mitt löparknä igen och gick gå dom 3 sista km vilket tog väldigt lång tid.

Onsdag var det vilodag väldigt skönt. Ännu bättre var vädret helt underbart varmt och sol. Tankan var att vi skulle spela volleyboll och fotboll men när vissa gick för att spela fotboll och vissa volleyboll blev det lite jobbigare. När vi åt mat snackade vi ihop oss och sa att vi möts i en fotbollsmatch fotbollsspealrna mot volleybollspelarna. Resultat hemligt men rykten sa att mitt lag vann!

Torsdagens e-tapp blev inte alls som jag tänkt mig. Redan efter 25 minuters löpning så fick jag ont i knät och fick bryta. Väldigt tråkigt! Valde sedan att inte starta sista e-tappen efter ett telefonsamtal med sjukgymnasten (pappa) där han sa att jag inte får springa på minst 2 veckor och köra rehab istället.

På fredag kväll var det så dags för 6e e-tappen (avslutningsfest) den hölls i Brunnsparken. Vi förfestade i min och Emils husvagn. En grym förfest. På eftermiddagen var vi och köpte en bergsprängare så vi hade musik. Skivor hade vi i bilarna så stämningen var på topp. Vi testade även en nu whiskeysort: Seven Oaks Jag tyckte inte den var jättegod, men Micke gillade den. Som tur var så hade vi Jack Daniels också som är mycket godare. Själva festen sen var kanske inte den roligaste men ska väl inte klaga.