siebers

Trött dag idag

Kategori: Allmänt

Idag var jag riktigt trött på jobbet. Orkade knappt göra någonting och det var inget tempo i det jag gjorde. Skönt så har jag inte många sådana dagar på ett år. Dom går nog att räkna på wn hand. Det goda med en tung dag är att den snabbt kan vända. På kvällen hade vi sista Ski Team Syd träningen för säsongen som jag höll i och nu kändes kroppen piggare. En annan rolig sak är att första snön har fallit i Huskvarna! Kanske inte uppskattas av alla men som skidåkare så krävs snö för att kunna åka. Hoppas det blir en lika fin vinter som för 2 år sedan när det gick att åka skidor hemma från mitten på november till mars. En helt lagom längd på säsongen. Det blir inget vasalopp iår men eventuellt öppet spår. Men det stora målet är självklart SM. 30 km masstart med skidbyte så kallat skiathlon och 15 km klassiskt. SM går i Falun i slutet av januari.
 
En tråkig händelse igår var att Arsenal förlorade med 2-0 hemma mot Svhalke. Andra förlusten i rad så hoppas på en vändning till helgen. Ett starkt lag reser sig efter motgång och det kommer Arsenal att göra:)
 
 dag3-8
En bild från Sjusjöen under ett av våra träningsläger med Ski Team Syd. Om ni vill så fler bilder så finns det på www.skiteamsyd.se

Kommentarer


Kommentera inlägget här: